Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
22 червня 2017 08:50

Загалом через КПВВ прослідувало 45,5 тисячі осіб та 5,8 тисяч транспортних засобів:

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, мав тенденцію  до збільшення у порівнянні з попереднім днем.

Загалом через КПВВ прослідувало 45,5 тисячі осіб та 5,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 10380 осіб та 1226 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10879 осіб та 1775 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9505 осіб та 1777 транспортних засобів;

«Гнутове» – 5066 осіб та 1046 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9746 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/100; «Мар’їнка» – 100/100; «Новотроїцьке» – 30/50; «Гнутове» – 20/20.

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове»  військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби виявили в особистих речах громадянина України, який йшов на вхід з неконтрольованої території, посвідчення громадянина, який «підлягає призову» до «лав» збройних формувань так званої «ДНР». Громадянина передано співробітникам Нацполіції.

У КПВВ «Майорське» прикордонний наряд Краматорського загону виявив у громадянина Грузії, на виїзд до неконтрольованої території, підроблене доручення на автомобіль «ВАЗ», яке відсутнє в єдиному реєстрі спеціальних бланків нотаріальних документів. Особу разом з автомобілем передано співробітникам поліції.

Крім того, прикордонники Донецького та Краматорського загону виявили у двох автомобілях товари, які переміщувались нашими співвітчизниками з порушенням. 

Так, в КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прикордонним нарядом спільно із представниками ДФС в багажнику автомобіля «Мерседес» виявлено 120 упаковок парфумів в асортименті. А в КПВВ «Майорське» на в’їзд з неконтрольованої території в багажному відділенні автомобіля «Мерседес» виявили спортивне взуття та інвентар на суму близько 30 тисяч гривень. Громадян та товар передано до ДФС.

Також в КПВВ «Майорське» на вхід з неконтрольованої території прикордонним нарядом  спільно з представником ДФС в особистих речах громадянина України виявлено 200 тисяч гривень. Громадянина та гроші передано до Нацполіції для прийняття правового рішення.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово неконтрольованої території прослідували 12 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем. Автівками перевозили продукти харчування, гігієнічні набори та будівельні матеріали загальною вагою понад 233 тонни. Вантаж жителям Донеччини був направлений від Міжнародного комітету Червоного Хреста.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси